Skip to Content

ODLO: de Watch Compatible Cuff

Loopresultaten op 1-2-3 gecheckt!

Praktische details in kleding en hardwaren zijn van het allergrootste belang voor sporters. Bijvoorbeeld de Watch Compatible Cuff, een ingewerkte manchet waardoor je de resultaten op je trainingshorloge makkelijker kunt aflezen. Een functioneel detail dat Odlo opneemt in enkele van zijn producten uit de Running-collectie voor winter 2013-2014.

Odlo, de toonaangevende fabrikant van functionele sportkleding, weet dat steeds meer lopers belang hechten aan een gecontroleerde training en vaak met hartslagmeters, GPS-uurwerken of hoogtemeters aan de slag gaan. Om het zicht op de weergave aan de pols zo eenvoudig mogelijk te maken, heeft Odlo een manchet ontwikkeld die compatibel is met een trainingsuurwerk, de Watch Compatible Cuff.

De ontwikkelaars hebben deze stoffen uitsparing in een aantal geselecteerde Running-midlayers en –jassen geïntegreerd, zodat de lopers op elk moment de trainingswaarden op hun elektronische trainingscomputers kunnen aflezen, zonder hun manchet op te tillen of hun mouw op te rollen.

Vooral in de winter is deze functie een waardevol detail, dat de atleten zeer weten te waarderen.

De Watch Compatible Cuff is verwerkt in de damesloopjassen Mistra en Breeze alsook in de midlayers Istra, Alisea en Shulug. Bij de heren vinden we deze manchet terug in de Running-jassen Mistro en Chamber. Ook de midlayers Istro, Aliseo en Shulug beschikken over deze innovatie. Met dit doordachte detail hebben lopers op elk moment zicht op hun resultaten.

Contacteer ons
Veronique Van Baelen MindShake PR
Veronique Van Baelen MindShake PR
Over ODLO SPORTSWEAR NV (NEDERLAND)

ODLO is de uitvinder van het functionele sportondergoed. Als markt- en technologisch leider, wil ODLO de beste functionele sportkleding ontwikkelen voor iedereen die van bewegen houdt – onder welke weersomstandigheden en met welke intensiteit dan ook. Bij ODLO start het welzijn vanaf de huid. ODLO staat voor compromisloos hoge eisen als het gaat om functionaliteit, draagcomfort en kwaliteit. Op de Europese markt is ODLO met zijn SPORTS UNDERWEAR marktleider in het segment van de functionele sportkleding. Daarnaast overtuigt ODLO met succesvolle collecties in OUTDOOR, RUNNING, BIKE, X-COUNTRY, TEC SHIRTS en KIDS. ODLO heeft eigen verkoopsbedrijven in Zwitserland, Duitsland, Frankrijk, België, Nederland, Oostenrijk en Noorwegen. Het merk ODLO wordt wereldwijd verkocht in meer dan 20 landen.

ODLO SPORTSWEAR NV (NEDERLAND)
Plesmanstraat 1
NL-3833 LA Leusden